Hyppää sisältöön

 

Hiilineutraalisuomi.fi tarjoaa tutkimukseen ja asiantuntemukseen perustuvaa tietoa, työkaluja ja ratkaisuja ilmastoviisaan Suomen rakentamiseksi.

 

Ilmastotyöstä valtavirtaa Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen kunnissa ilmastotyö alkaa olla valtavirtaa. Olennaista on säännöllinen vuoropuhelu ja yhteistyö keskeisten toimijoiden kanssa. Ilmastotyö ei ole oma saarekkeensa, vaan se kytkeytyy niin metsä-, vesi- kuin luontotyöhönkin, kirjoittavat Riikka Leskinen ja Liisa Harjula Valoniasta.


Lue uusin Hiilineutraali-blogi

Kilmastuki_spessunosto

Tukea kuntasi ilmastotyön suunnitteluun – varaa aika päästötyökalujen neuvontaklinikalle

Keskustele Syken asiantuntijoiden kanssa päästötietotyökalujen käytöstä ja päästövähennyskeinoista. Maksuton neuvontaklinikka on tarkoitettu kuntien, yritysten ja muiden organisaatioiden asiantuntijoille, jotka valmistelevat kuntien ilmastosuunnitelmia.


Varaa aika täältä

Ennakkotieto: Kuntien ilmastopäästöt laskivat 2,7 prosenttia vuonna 2022


Vuonna 2022 suurimmat kasvihuonekaasujen päästölähteet olivat edellisvuosien tapaan tieliikenne, maatalous ja kaukolämmön tuotanto.


Tutustu päästölaskennan tuloksiin

Ilmastotyöhön liittyviä tilaisuuksia

Miten kansalainen kohdataan kestävyysmurroksessa? Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivä Helsingissä, Tiedekulmassa, 20.5. Lisätietoja

Vaikuttavien ratkaisujen tietopankki – Kestävyysloikka.fi


Etsitkö kiinnostavia ilmastotekoja tai haluatko tuoda oman tekosi esille! Kestävyysloikka on kaikille avoin tietopankki ja jakamisalusta edistyksellisille ilmasto-, kiertotalous- ja luontoratkaisuille!


Tutustu kestavyysloikka.fi -palveluun

spessu-Kestavyysloikka-fi

Julkaisuja ja hyviä käytäntöjä


Tuotamme julkaisuja hyvistä käytännöistä ja uusimmasta tutkimustiedosta ilmastotyön tueksi.


Tutustu julkaisuihimme

  • Tulosta sivu