Hyvinkään kaupunki digitalisoi rakennuksiaan saavuttaakseen hiilineutraaliustavoitteet

Uutinen 4.1.2021 klo 11.41
Hyvinkää

Hyvinkään Lämpövoima ja Nuuka ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Nuukan pilviratkaisu liitetään osaksi Hyvinkään Lämpövoima WiRE-valvomopalvelua. Yhteistyömalli mahdollistaa palvelun piirissä olevien kiinteistöjen automaattisen toiminnanvarmistuksen ja tehokkuusparannukset.

Lisäksi Hyvinkään Lämpövoiman pilotoima lämmönkysyntäjoustopalvelu otetaan huomioon kiinteistöjen kokonaisoptimoinnissa.

Projektin toisessa vaiheessa tarkastellaan myös Nuukan ilmanvaihtokoneiden koneoppimisoptimoinnin soveltamista Hyvinkään kiinteistöjen parissa. Hyvinkään Lämpövoimalla on tällä hetkellä noin 50 palvelukiinteistöä ja 50 asuinkiinteistöä WiRE-valvomopalvelun piirissä.

“Olemme innoissamme yhteistyön aloittamisesta. Kiitokset Hyvinkään Lämpövoimalle luottamuksesta palveluamme kohtaan, sanoo Olli Parkkonen, Nuukan liiketoiminnan kehitysjohtaja.

Hyvinkää on sitoutunut vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä 80 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Kaupungin kiinteistöjen ominaiskulutus on jo tällä hetkellä hyvällä tasolla, mutta energiatehokkuustyö jatkuu.

Lisätietoja

  • Olli Parkkonen, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Nuuka Solutions Oy, 050 494 1584, olli.parkkonen@nuukasolutions.fi
  • Antti Nikkanen, Kiinteistöjohtaja, Hyvinkään kaupunki,  040 661 3744, antti.nikkanen@hyvinkaa.fi
  • Pasi Nevalainen, Energiainsinööri, Hyvinkään Lämpövoima, 045 358 1984, pasi.nevalainen@hlv.fi

  • Tulosta sivu